Pusdienu ēdienkarte


PIRMDIENA, 18.februāris

 
Soļanka € 2,00
Skābeņu zupa ar kūpinājumiem € 2,00
Pikantie vistas filejas nageti ar majonēzes - dārzeņu mērci  € 3,80
Sezamā cepta mencas fileja ar diļļu mērci  € 3,80
   

OTRDIENA, 19. februāris

 
Soļanka € 2,00
Svaigo kāpostu zupa ar vistas fileju € 2,00

Liellopa aknu kotletes ar krējuma - sīpolu mērci

€ 3,80
Cūkgaļas karbonāde ar sieru, pasniegta ar šampinjonu mērci € 3,80
   

TREŠDIENA, 20.februāris

 
Soļanka € 2,00

Frikadeļu zupa

€ 2,00
Kapātas vistas filejas plācenīši ar siera mērci € 3,80
"Slinkie" kāpostu tīteņi dārzeņu - krējuma mērcē € 3,80
   

CETURTDIENA, 21.februāris

 
Soļanka € 2,00
Tom Yum zupa ar vistas fileju un nūdelēm € 2,00
Plānās pankūkas, pildītas ar malto gaļu, pasniegtas ar skābo krējumu € 3,80
Grilēta cūkgaļas kakla karbonāde ar tomātu - garšaugu mērci € 3,80
   

PIEKTDIENA, 22.februāris

 
Soļanka € 2,00
Sarkano biešu zupa ar cūkgaļu € 2,00
Vistas gaļas iesms ar svaigo gurķu mērci € 3,80
Bārbekjū marinētas cūkgaļas ribiņas ar tomātu - garšaugu mērci  € 3,80
   

*Piedevās lūdzam izvēlēties vārītus - ceptus kartupeļus, griķus vai rīsus"