Pusdienu ēdienkarte


PIRMDIENA, 17.Aprīlis

 
Soļanka € 1,80
Siera - dārzeņu zupa ar vistas gaļu € 1,70
Cepta mencas fileja ar krējuma - ķiploku mērci € 3,60
Vistas iesmiņš ar tomātu - garšaugu mērci € 3,60
   

OTRDIENA, 18.Aprīlis

 
Soļanka € 1,80
Harčo zupa ar cūkgaļu € 1,70
Vistas fileja ar dārzeņu-siera kažociņu un diļļu mērci € 3,60
Cepta menca sezama sēkliņās ar krējuma - ķiploku mērci € 3,60
   

TREŠDIENA, 19.Aprīlis

 
Soļanka € 1,80
Šķelto zirņu zupa ar kūpinājumiem € 1,70

Paelja ar vistas gaļu un dārzeņiem

€ 3,60
Grilēta cūkgaļas fileja ar sinepju mērci € 3,60
   

CETURTDIENA, 20.Aprīlis

 
Soļanka € 1,80
Ziedkāpostu krēmzupa ar grilētu vistas fileju € 1,70
Sautēti cūkgaļas gabaliņi saldskābajā mērcē € 3,60
Cūkgaļas veltnīši bekonā ar malto gaļu, dārzeņiem un krējuma - čili mērci € 3,60
   

PIEKTDIENA, 21.Aprīlis

 
Soļanka € 1,80
Gulašzupa ar liellopa gaļu € 1,70
Cepti vistu girosi ar tomātu salsui € 3,60
Šmorētas cūku ribiņas ar cepešmērci € 3,60
   

*Piedevās lūdzam izvēlēties vārītus-ceptus kartupeļus, griķus vai rīsus.