Pusdienu ēdienkarte


PIRMDIENA, 19.Jūnijs

 
Aukstā biešu zupa € 1,70
Siera - dārzeņu zupa ar vistas fileju € 1,80
Cūkgaļas gabaliņi saldskābajā mērcē ar dārzeņiem € 3,60
Cepta menca rīvmaizē ar tadziki mērci € 3,60
   

OTRDIENA, 20.Jūnijs

 
Aukstā biešu zupa € 1,70
Lašu zupa ar nori lapām € 1,70
Pildīti saldie pipari ar malto gaļu, krējuma - dārzeņu mērcē € 3,60

Liellopa gaļas strogonovs

€ 3,60
   

TREŠDIENA, 21.Jūnijs

 
Aukstā biešu zupa € 1,70
Pupiņu zupa ar kūpinājumiem € 1,70

Cūkgaļas kabatiņa pildīta ar sieru, šķinķi un dižona sinepju mērci

€ 3,60
Paelja ar vistas fileju un dārzeņiem € 3,60
   

CETURTDIENA,22.Jūnijs

 
Aukstā biešu zupa € 1,70

Gulašzupa ar liellopa gaļu

€ 1,70
Cūkgaļas veltnīši kraukšķīgā bekonā ar dārzeņiem un barbekjū mērci € 3,60

Pildīta vistas krūtiņa ar sieru, tomātiem, zaļumiem un krējuma - čilli mērci

€ 3,60
   

PIEKTDIENA, 23.Jūnijs

 
Aukstā biešu zupa € 1,70
  € 1,70
  € 3,60

 

€ 3,60
   

*Piedevās lūdzam izvēlēties vārītus-ceptus kartupeļus, griķus vai rīsus.